Alkuszcégünk

A Független Biztosításközvetítõ Iroda Alkusz Kft-t jelentõs szakmai háttérrel rendelkezõ magyar magánszemélyek alapították 1998. februárban (PSZAF engedélyszám: 106/1998). Társaságunk kapcsolatban áll a magyar piacon mûködõ biztosítótársaságok, nyugdíj-, egészség- és lakástakarék- pénztárak, illetve hitelintézetek többségével.

Ügyfeleink megbízása alapján biztosítás-szakértõi és tanácsadói feladatokat is ellátunk. Ennek során, az igényektõl függõen:

Javaslataink alapján a típus-, vagy az egyedi ajánlatokból választható ki a leginkább megfelelõ kockázati fedezet, és természetesen részt veszünk a szerzõdések megkötésében is.

Biztosításközvetítõi, alkuszi tevékenységünk kiterjed a Partnereink személy-, felelõsség-, vagyon- és gépjármû biztosításaira. Mindezeken túl Ügyfeleinktõl átvállaljuk a biztosítás adminisztrációs teendõk túlnyomó részét (pl.: szerzõdés-nyilvántartás, díjfigyelés, díj-, fedezetigazolások, továbbá a zöldkártya beszerzés, évfordulós kockázatfigyelés, stb.). Továbbá rendszeres szaktanácsadással segítjük partnereink szakmai tevékenységét. Káresemény esetén tanácsot adunk, illetve közremûködünk a szakszerû és gyors kárrendezésben.

A Biztosítási Törvény vonatkozó rendelkezései alapján cégünk megbízása és alkuszi tevékenységünk ügyfeleink számára nem jelent költséget.

Társaságunk a biztosításközvetítésen kívül hitelügyintézéssel és pénztári tagszervezéssel is foglalkozik. Ügyfeleink számára segítünk felkutatni a legmegfelelõbb hitelkonstrukciókat, és erre vonatkozóan is teljes körû ügyintézést nyújtunk. Továbbá konkrét és szakmai segítséget nyújtunk ügyfeleink Önkéntes-, Magán- és Egészségpénztári belépési szándékához.

Az FBI Kft szakértõi több évtizedes biztosítási gyakorlattal, és többek között mérnöki, tanári, gazdasági, irányítási, számítástechnikai végzettséggel rendelkeznek. Mindemellett folyamatosan törekszünk arra, hogy naprakészen legyünk birtokában azon szakmai ismereteknek, kapcsolatoknak, amelyek segítségével még szakszerûbben és eredményesebben tudjuk szolgálni Partnereinket.

Ügyfeleink megtisztelõ bizalma és az eddigi munkánk eredményeképpen a kezelt szerzõdések száma és állománydíja dinamikusan növekszik. Szerzõdésállományunkat korszerû hardver- és szoftvertámogatással kezeljük, beleértve az üzletkötést, az állomány-nyilvántartást, a biztosítói kommunikációt, stb.

Az FBI Kft tagja Magyar Alkuszok Érdekvédelmi Egyesületének/strong> Magyar Biztosítási Alkuszok Szövetségének és alapító tagja a Pénzügyi Tanácsadók Magyarországi Szövetségének..

Az FBI Kft büszke arra, hogy független alkuszcég, alkuszaink büszkék arra, hogy függetlenek! Bár manapság az ügynök kifejezésnek rendkívül negatív a jelentése, mi mégis bátran valljuk magunkat "FBI ügynöknek".