Missziónk

A biztosítás is egy önálló szakma, melyet csak kellõ ismeretek birtokában lehet eredményesen mûvelni.
Üzleti filozófiánk lényege ügyfeleink tehermentesítése a biztosítással kapcsolatos ügyekben.
Tény, hogy a mai világban mindenkinek Fokozott a Biztonság Igénye.
Az emberek egyre inkább arra vágynak, hogy Figyelmesen, Barátságosan és lehetõleg Ingyen segítsenek nekik az eligazodásban. Erre törekszik a Független Biztosításközvetítõ Iroda!

Tesszük ezt oly módon is, hogy:

Ennek köszönhetõen elégedett ügyfeleink már mindenben

Persze az FBI név kapcsán sokaknak egy titkosszolgálat, vagy egy mindent tudó titkos ügynök jut az eszébe. Az utóbbi kapcsán van is némi "hasonlóság".

Gondoljunk csak bele, a kockázat elbírálása érdekében mennyi információt kérnek a biztosítók, és a pénzintézetek? Ennek kapcsán a tanácsadó akaratlanul megismeri a szerzõdõ személy életkörülményeit, az anyagi helyzetét, az egészségi állapotát, a céljait, a terveit, sõt még az érzelmi kötõdéseket is. Az információk, a bizalmas adatok pedig az évek során egyre csak gyarapodnak.

Egy társaság esetében pedig különösen nem szerencsés, ha a belsõ információk, a cégadatok, adott esetben üzleti titkok túl sok személy számára válnak ismertté.

A biztosítás bizalmi szakma! Mindeközben nagy a fluktuáció a biztosításban. Vajon Ön rábízná mindezen információkat egy idegenre? Rábízná egy olyan személyre, aki esetleg két hónapja még nem volt a szakmában és pár hónap múlva már nem is lesz ott? Bizonyára nem!

Fokozott Biztonság Igényével, életének, tevékenységének részleteivel csak olyan személyt, illetve társaságot érdemes megtisztelni, akiben hosszútávon és feltétlenül megbízik, aki a bajban is Ön mellett áll, aki elsõsorban az Ön érdekét védi!

Erre törekszik a Független Biztosításközvetítõi Iroda!
Ezért minden biztosítás szakmai kérdés és kérés számunkra megtisztelõ feladat.

Meggyõzõdésünk, hogy a kezelt szerzõdések számának növekedése - a szaktudásunk mellett - ügyfeleink megtisztelõ bizalmát és elégedettségét is tükrözi!